Primer directe de l’agrupació

Ahir diumenge 10 de maig vam poder gaudir del primer directe que ha realitzat l’agrupació amb la iniciativa “el Baix és cultura“. Quatre membres de l’agrupació van recitar en un directe d’instagram 2 fragments de dues obres.

En primer lloc, el Marc Riera i el Toni Marqués. Tot i que a l’inici van tenir alguns problemes de connexió que van acabar amb el Toni sent una “veu en off” van representar un fragment de l’obra El Crèdit.

En segon lloc, la Núria Solina i el Toni Mazón. Ells van fer una lectura d’uns versos de Don Cuan Tanorio.

Tots quatre van fer una gran representació i van arribar a 70 visualitzacions! Alhora molts membres de l’agrupació es van connectar al directe i van estar comentant l’acte i donant suport als nostres actors.

En definitiva, tot i la distància, vam poder passar una bona estona sentint-nos més a prop que mai.

Volem agrair a aquesta iniciativa per comptar amb nosaltres.

One Comment

  • Toni

    Va ser una experiència molt divertida i a la vegada positiva…un tant extranya també val A dir!!! però si més no és el que dieu, va servir per sentir-nos una mica més aprop.
    Com a experiment superat crec que servirà per futur canal de divulgació.
    Sense cap mena de dubte serà una etapa que sempre recordarem i qui sap…potser poguem representar en format teatre!!!Espero que estigueu tots bé i que poguem tornar a reunir-nos, abraçar-nos i compartir plegats experiències i sobretot….tornar a trepitjar fusta!!!!

    S@lut companys!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *